Navštíveno 10367x

zdárek,
potřebuji poradit.
Jsem totálně obyčejný uživatel tv, který nemá ani satelit. Asi si ho časem koupim, aby nebyl hnusnej obraz.
Potřebuji nějakou tv na 3,5 m sledovací vzdálenost.
Potřebuji TV na sledování typu zpráva, občas film, šmouly a medvídky pro malou - žádnej náročnej divák na obraz, ni na zvuk.
Jakou si mám sakra vybrat televizi .o) totálně tomu nerozumim. koukal jsem tedy na nejprodávanější např.
[ Link ] řekněme strop 20 tis.
- nebudu to dávat do sítě, nebudu na tom nic študovat, jen aby to tak nějak plnilo co má
- odešel mi u starý mrtvoly co mám už druhej settopbox alá lídl a už mě to fakt nebaví .o(
díky moc za rady
Pokud máš 20tKč na GTčko tak není co řešit, stačí projít témata kde to řešil Ozzy a další, je tam snad vše ;)
[ Link ] není 3D což nepotřebuju + asi net bude ok
- to je televizí, to je televizí ...
[ Link ] Tuner2: nebo radši samsung, mi radí kamarád že prý lepší obraz
ps: nemám u tv UTP, bude na wifi - tenhle samsunt má rovnou wifi v sobě a ten panák taky, nebo budu muset něco dokoupit
díky za rady - vidim že jsi v tom kovanej

28.04.2012, 22:29 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-04-28 22:30:15
Sice nepotřebuješ 3D (je to total kravina v tom pojetí co dnes je), ale obecně 3D TV mají lepší a výkonější procesing obrazu, takže pak ukazujou i 2D lépe. Toho GTčka bych se nebál, ba naopak nej volba.
Nevím o tom, že by Samsung byl lepší než Panasonic s NEO panelem. Zatím jsem takového nepotkal :)) U panasonicu si jen občas někdo stěžuje na blikání obrazu, já to nevidím, nevadí to ani přítelkyni, která má nemoc kde by se to projevilo... Takže jedině kouknout v obchodě.
LAN je lepší, kabel je kabel, wi-fi adaptér je třeba většinou dokoupit v příslušenství byl snad jen u drahé řady VT.
ještě se zeptám, mám klasickou anténu - nemám ještě satelit, jak to na tom bude vypadat - mám teďko 63 cm sony - 13 let starou za moje dvě první vejplaty .o)
sledovací mám 3,5 není ta 127 moc na tak krátkou vzdálenost ?
a ještě spotřeba je rapidně vyšší než u LED ?
a ještě rada pro debila - když vezmu panasonic, přivezu domu, zastrčim koax - naladim a pojedu takhle, normoš po anténě, bez settopboxu - popř. pak dokoupim sateli, ale má to tuner, takže bude stačit jeden dálkáč ju ?
čtu horem dolem recenze a asi ten panák vypadá líp jak ten samsung
tak ho asi vezmu - má smysl koukat i po něčem levnějším ?
Vem toho Panasonica GT30, za ty peníze nic lepšího nekoupíš, taky ho mam doma. Když pořídíš satelit, tak ti stačí jen dálkový od televize, protože už má v sobě satelitní tuner.
Na vzdálenost 3,5m bych ani nic menšího než 127cm nekupoval. Spotřebu neřeš, je srovnatelná s LCD.
WIFI adaptér se kupuje zvlášť, ale stejně je lepší dotahnout kabel, pokud to jde.
Tu TX-P50G30E z posledního odkazu nekupuj, ta nemá v sobě satelit, radši si připlať za GT30, neni tam výraznej rozdíl.
Ano DVB-T poběží klasicky na anténu koax. Satelit jen u GTčka a zbytek napsal P.E.T.R.
ok hoši - oběma díky za rady, vezmu to GTčko.
zrovna nyní jsem po 2 hodinách zapnul settopbox - takže mi jde moje babička ... to sem měl nerva .o)
- proč to 2 hodiny nejde a pak jde zapnout nevim
Odchází nějaký kondík ve zdroji - klasika...
chtěl bych se jenom zeptat, vim, hloupá otázka, přesto, když je v tv vestavěný DVB-S(2) jako třeba u toho GTčka, tak je tam automaticky slot na kartu, že?
Jo, má to CI slot, do toho přijde modul (redukce) a do něj karta.
takže není třeba nic dokupovat? vše bude v balení a kartu od satelitu tam pak stačí jenom vložit?
Musíš pak (až budeš chtít satelit) dokoupit modul a do něj se dává karta. Doporučuju koupit přímo tenhle z odkazu, s některými jsou problémy.
[ Link ]
Tak, tak dokoupit CAM modul a do toho kartu ;)
Tuner2: ještě se zeptám radši jednou jako pitomec.
1. jdu obj. telku tedy panak GT - to je vyřešený
2. nemámu tv zásuvku, mám vzít wifi origo za 2 litry, nebo mám zkusit nějakou levnou alternativu -
3. mám do tý telky vůbec tahat net ?
4. když chci k tomu satelit, mám tedy vzít např. skylink ? a ten CAM modul, co psal PETR ?
díkes za info pro tupana .o)
1. OK
2. Nějak nechápu tu TV zásuvku wi-fi? Něco takového je? hoď odkaz. Jinak pro anténí signál musíš mít prostě klasický koax a na satelit taktéž...
3. Já bych tam UTPčko dal, když už to má, občas se to hodí třeba na archiv apod.
4. Ano modul Irdeto SMIT (fialový) a do toho novou kartu Skylink Standart HD pokud nemáš nějakou starou na výměnu z minulosti.
Tunere, ty nevíš???!!! že TV můžeš připojit přes wifi? Čoveče, kde jsi byl? To vím i já :-)))))))))

17.05.2012, 13:11 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-05-17 13:12:49
Zdeny60: Ne skutečně nevím o variantě, která nahradí anténí kabel/zásuvku a funguje po wi-fi a navíc stojí 2.000,-
Podle dotazu nemá TV zásuvku, já si pod zásuvkou Tv vybavím teda tohle:
[ Link ] a nebo ve verzi se satelitem zde:
[ Link ] Pokud tohle umíš nahradit wi-fi za dva lirty tak sem s odkazem občas by se to hodil když antény dělá nějaký pako elektrikář...
P.S. To, že do USB existuje wi-fi adaptér na připojení k PC síti samozřejmě vím...
MazliG: Telku napoj na domácí síť, můžeš si pak pouštět videa a fotky z PC rovnou na tv. Je to mnohem pohodlnější než to nahrávat na flashku. Bohužel s přehráváním některých filmů je i u GT30 problém, takže jsem koupil ještě 15m HDMI kabel a pouštim to rovnou z PC.
Pokud máš možnost, tak internet natahni kabelem z routeru, je to rychlejší a o dost levnější než Wifinou.
Modul kup ten z odkazu, co jsem tu dával a do něj Irdeto kartu od Skylinku.
Parabola s monoblockem je samozřejmost. Píšu to pro jistotu, už jsem se několikrát setkal s tim, že mi lidi řikaj, vždyť to má satelit v sobě, tak už ten talíř nepotřebuju. :D
S tou zásuvkou bych to tipoval prostě na překlep.
Dle mého místo "nemámu tv zásuvku" tam mělo být Nemám tu zásuvku, mám vzít wifi origo za 2 litry, nebo mám zkusit nějakou levnou alternativu? Alespoň tak jsem to pochopil já. :)
Jo Petře teď to čtu znova dává to smysl, že myslel tu zásuvku ve smyslu ethernetu... NJ odpovídal jsem v práci jen tak ve fofru mezi děláním nabídky a nějak mě neseplo, že to bude překlep... Pobavilo mě ale jak se Zdeny60 hned chytil příležitosti ze mě udělat blbce v něčem co řeším denně a živí mě to :))
Tuner_2: jj to jsem samozřejmě blbě napsal - samože nemám u tv dotažené UTP ... takže jestli mám kupovat origo wifi adaptér za dvojku, nebo jsem někde viděl "prý" funkční alternativu pro tuhle telku asi za talíř, ale to asi riskovat nebudu - kabel nedotáhnu .o( max. až budu malovat -
Kabel je kabel. S wi-fi adaptérama zkušenost nemám, to už si většinou řeší zákazníci sami, když děláme instalace, tak s min. 4x UTP za TV počítáme dopředu ;)
Tak jsem zjistil, že je čas aktualizovat svoji TV :-) Mám jen asi čtyři roky starou HD ready plazmu Panasonic 106cm a jednak je moc malá a jednak si chci vychutnávat fullHD satelitní vysílání a blue-ray disky v co nejlepší kvalitě. Cenově asi nedosáhnu výš než na 127cm, takže podle všeho to vypadá na Panasonic P50GT30
? Hlavně ta THX kalibrace je prý moc fajn, takže z oblasti Panasoniců lepší volba za ty peníze není (19990 Kč v Electroworldu!), jen je otázka, jestli Samsungy nabízejí něco podobného. Slyšel jsem fámy o blikajících Panasonicech, ale podle diskusních fór je to nějaká "interakce" se zářivkami nebo co, doma se to prý chová normálně. Takže asi není se čeho bát a za 20k nic lepšího než GT30 sehnat nejde, co?
Mr.Scully: Odpověděl sis sám, za ty peníze nic lepšího neni.
Taky ji mám doma a můžu tě ujistit, že nic nebliká. V tomlhe oboru dělam a za mě můžu říct, že lepší obraz jsem na ničem neviděl. Samozřejmě záleží, co do toho pustíš za signál, ale při správném zdroji prostě nemá konkurenci. U televize mi nezajímají všechny ty blbosti okolo (typu Samsung), ale chci kvalitní obraz. Můžu porovnat třeba aktuálně s novou tv od Samsungu, 8.řada, hlasový ovládání a podobný kraviny, cena skoro 50t Kč a obraz o dost horší než moje GT30.
Přijde mi, že jedinej Panasonic při výrobě přemejšlí. A jde i o takový drobnosti, který tě při výběru ani nenapadnou, ale při obsluze potěší. Například, že se sama tv přepne na HDMI vstup po zapnutí zařízení, jako to fungovalo dřív u scartu. Nebo tlačítko pro výběr dvou posledních programů, které si pamatuje, že naposled jsem měl program z externího satu. Jsou to drobnosti, ale tohle by měla být samozřejmost.
S módem THX pozor, výrobce nedoporučuje ho používat pořád, ale přepnout se na něj jen při sledování filmu.
Toť muj názor. :)
Jj, já jsem si tak nějak odpověděl sám, jen jsem chtěl uklidnit :-)
Teď ještě musím zjistit, proč mi na satelitu vůbec nejdou skoro žádný HD programy ("není signál") a jestli to znamená, že strávím další dvě hodiny posunováním satelitu povolováním a utahováním šroubů o milimetry při hledání cenných procentíček signálu, tak mě asi šlehne... Třeba ČT HD mám možná i na nějakých 90% a stejně ani ťuk.
ČT HD měnilo před ani ne měsícem frekvenci ;) Co ještě tě nejde?
Pokud chceš 30tkovou sérii tak moc dlouho neváhej, už nejsou takže jen to co má někdo skladem...
Zaplatil jsem si Kombi na Skylinku, takže všechny ty Eurosport HD, Nova Sport HD a podobný kravinky (teď z hlavy nevím, ale dneska jsem hledal hlavně ten Eurosport). Podle mě jsem tam stopro zadával tu frekvenci správně (když jsem to chtěl naladit ručně) - tedy za předpokladu, že je to Astra 3. Ale ani ťuk. Ty sportovní kanály mají v prvním řádku tak 95% a ve druhém nulu (teď nevím, co je kvalita/intenzita atd., není to popsané) a třeba ČT má v obojím kolem 90% a stejně nic (ale tam to může být tou změnou, pokud říkáš). Ty sportovní mám na těch 11797 MHz, to je určitě správně. Takže mám hýbat anténou? Zaručeně si rozhodím vše ostatní :-)))
Eurosport HD, Eurosport 2 HD jsi tam musel mít zaručeně naladěné odemě když jsme řešili ten SW proč jsi do toho šahal? Dones to v pondělí mrknem na to. Ohledně signálu nepřehodil jsi nastavení DiseCqu v menu a nebo nezměnil jsi lokální oscilátor LNB? Tam musí být pevně 9750/10600 dost často tam lidi zadávají frekvenci.
U té frekvence 11797 musí přepnout na DVB-S2, pak nastavit 8PSK a zapnout Pilot ON - teprve pak můžeš ladit.
Já do toho stávajícího nastavení nešahal (podle mě to ani nejde "přeladit"), jen jsem dal nové vyhledávání, což přidá další programy na konec. 8PSK i Pilot On i horizontální jsem na té frekvenci měl (našel jsem návod na Skylinku), nenašlo to ani jeden program. Teprve když jsem zadal něco ve smyslu "projeď vše", tak to našlo milion programů, z toho Eurosport HD asi třikrát, ale nešel stejně ani jeden.
Myslíš tedy, že to není nastavením paraboly? Nechci tě s tím pořád otravovat, jen potřebuju nasměrovat a pak si s tím nějak poradím :-)
Neotravuješ, je to denní chleba. Pokud to našlo mraky Eurosportů, tak jsi zřejmě na jiné pozici. Jsou dvě možnosti:
1. pohla se parabola větrem
2. V LNB nepřepíní DiseCq
Nějaké české Tě jdou a nebo nebo vůbec nic?
Jde mi normálně skoro všechno, stovky programů jsou OK, byť třeba ty ukazatele jsou první 90% a druhý 80%, takže "dokonalý" signál to není. Já normálně na ty HD programy tolik nekoukám, tak jsem na to přišel až dneska. Nejde Nova HD, Nova Sport HD, Eurosport HD, ČT HD... paradoxně zrovna všechny ty HD programy, snad jen nějakej Discovery nebo tak něco to v HD našlo.
Jde "zeditovat" nastavení konkrétního programu nebo se u toho Topfieldu musí jít cestou toho "vyhledávání" s nastavením družice (Astra 3, že jo?) a pak těch dalších parametrů?
Tohle jsem nastavoval (až poté, co to nešlo... takže jsem nic nerozvrtával :-)

Pak jsem dal vyhledávat...

A nic...

Aha, takže pokud jde Nova, CT1 apod. a nejdou HD verze programů, tak to bude na 99% nastavením paraboly. Pohraj si jak se směrem, tak hlavně elevací (sklonem). V min. týdnu jsem taky zaznamenal pár výpadků zápisů ze strany Skylinku, snad to nebude Tvůj případ. Pro ten případ mohu zaslat na kartu refresh, ale jak říkám bude to spíš tím nastavením.
Pokud hledáš něco nového na Skylink, tak nastavit Astra 3, hledání manual, frekvence 12525 (základní frekvence CT) a ZAPNOUT síťové vyhledávání. Ono tě to projede komplet frekvence, ale jen ty co patří Skylinku takže tam nebudeš mít 1000 programů nesmyslů co zbytečně brzdí přístroj.
No, těch tisíc programů už mi to tam přidalo :-)
Hádám, že mi teda vlastně asi nejde celá Astra 3? Protože ty moje fungující programy jsou asi dost možná vesměs na Astra 1, co?
EE všechny stanice Skylinku (tzn. všechny české) jsou Astra 3. Na Astra 1 jsou z valné většiny německé stanice + spousta kódovaných španělů, francouzů apod. což jsou právě ty různé Eurosporty HD :)) Tohle vypadá fakt na to jemné doladění antény, z toho co jsi dal máš vše dobře krom výsledku hledání :-D
A dá se teď těch tisíc programů nějak promazat, když už jsme u toho? :) Nechápu, že ten satelit nedělá "replace", ale vždycky všechny výsledky hledání přidá na konec, to je pakárna :-)))
Doladění by bylo super, kdyby to nebyla vratká konstrukce, kde jen prosté utažení šroubu s tím pohne úplně monstrózně :-)
Samozřejmě dá v třídění programů, ale je to pakárna, to je lepší mě ho hodit na krám na dopoledne :-))
Přijímač ale dělá jen replace, to co má naladěné už znova na konec nepřidá. Pokud přidal, tak jsi na tuty něco změnil a on neví, že už to tam má, neb to před tím mělo jiné parametry. Pokud to ladím já vždy mě to přidá jen ty nové... Navíc 1000 programů to jsi prohledávat Astra 1 ne? Jinak to z Astra 3 není možné tolik stanic...
Jo, dal jsem pak v zoufalosti Astra 1 i Astra 3 :-) Možná zbytečně, co? Stačila by asi ta Astra 3.
No pokud se mi to podaří nějak přeladit (a nerozladit) parabolu - což mimochodem v jednom člověku je pakárna, protože musím dát zvuk na maximum a podle sluchu z balkonu odhadovat, jestli už v obýváku mám nebo nemám naladěno :-) - tak to pořeším přes ty "favorites", tzn. seznamy vybraných programů, s tím si vystačím.
JJ to bylo zbytečné, ba přímo nežádoucí ;)
OK.
Mr.Scully: Házíš tady rozumy z politiky,ale že by sis dal tv k parabole,to tě nenapadne :))))

27.05.2012, 00:19 |
clown take mam 7" LCD pro ucely ladeni :))
walish - musel bych přestěhovat TV, SAT receiver, odpojit ostatní kabely (audio receiver, DVD, PS3 apod.), pořešit chybějící zásuvku v blízkosti balkonu a hlavně to mám celé v místě, kam se špatně může, takže je to na pytel :-/

27.05.2012, 00:31 |
clown ano, take si jdu za tim ucelem koupit za 500 na aukru druhej zalozni SAT reciever :)
nastesti paraboly mam na balkone a tedy pristupny :)
Tak jsem hejbal s anténou a rozvrtal si to celý :-)))
Stejně mi není jasné, proč třeba vidím "Není signál" a oba ukazatele jsou na 100% a frekvence správná.
Takhle vypadá moje Nova, oba signály skoro plné. Kde je chyba? :-(

A takhle Nova HD... chybová hláška je jiná.

Jsi na jiné družici, je třeba nasměrovat parabolu. Pusť si ČT24 a toč parabolou, dokud to nezačne hrát. Podle indikátorů to nasměruj co nejlíp a pak zkoušej zbytek programů.
Tak dobrá věc se nakonec podařila, dal jsem volume na maximum, abych to slyšel i na balkoně a podle ČT24 jsem to naladil, jde mi všechno kromě asi ČT HD a tam se to teď měnilo, jak říkal Tuner, tak to přeladím snad už snadno. Teď ještě zkusím utáhnout parabolu (aniž by se mi podařilo ji rozladit), aby nespadla z balkonu, protože drží trochu fórově... ale snad už vše bude OK.
Vlastně jediná věc mi nejde - ta ČT HD. Mělo by to být na 11934/DBVS2+8PSK/pilot on. Nicméně na Astra 3 tahle frekvence není a na Astra to je, ale stejně to nic nenajde při zadání těchto parametrů. To je asi jediný program, co mi schází. Jinak jsem vše vyladil na 95% včetně Nova Sport, Eurotel HD apod.
Aha, ono to tu novou frekvenci asi vůbec nezná, je to tam nutné přidat na úrovni receiveru a teprve pak ji půjde asi nastavit. No nic, ignorujte moje monology, už končím :-) Díky všem za help.

27.05.2012, 23:04 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-05-27 23:05:52
Pokud frekvence není, tak stačí na řádku s frekvencí zmáčknout OK, vyskočí menší tabulka, tam frekvenci nasázíš řučně číselníkem na DO + ostatní paramentry frekvence, pak se vrátíš tlačítkem menu (pozor ne exit!!!) a dáš vyhledat. Je úplně nová, takže v menu bude jedině s nějakým nový SW přístroje, ale tak za půl roku nejdřív :))
Jinak jsem rád, že to běží.
Jj, nenapadlo mě, že tam ta frekvence jde normálně čudlíkama napsat :-)
Teď už mi všechno běží naprosto skvěle a i těch 1300 programů mi nepřekáží, protože jsem si vyrobil "favorite" list s dvackou nejpoužívanějších :-)
Ještě dotaz k blu-ray přehrávači. Myslel jsem si, že automaticky vezmu Panasonic DMP-BDT220, který měl dobré recenze, ale koukám, že za poloviční cenu je LG BD660, který taky zvládá 3D a má výborné recenze, protože hlavně přehraje daleko víc formátů. Takže v porovnání s tím Panasonicem bych o nic nepřišel?

28.05.2012, 10:04 |
Meda Privtirnu se s dotazem:
Koukame po telce, pozadavky velka uhlopricka (alespon 50"), co nejlepsi obraz a cena max 30t. Manzelce by se libil urcite Samsung, nejak k nemu tihne a me se taky libi, ale neni to podminka.. Ted maji v EW akci na Samsunga PS60E530, je to 60" plazma, netusim ale jaky bude obraz, zkusenejsi by mohly doporucit.
Lepsi plazma, nebo LED LCD?
Mr.Scully: Všechno jsou to dneska hračky na 2 - 3 roky sotva přežít záruku, takže je to asi jedno. Pokud to funkčně plní to co chceš běž do LG.
walish - půlku vlákna řešíme to, že řada VT a GT je lepší než G, takže není důvod G brát, když GT je jen o litr dražší :-)
Tuner - tak jsem si to tak nějak myslel :-) Funkčně by asi vyhovovaly oba. Uvidím, rozhodnu se spontánně :-)
Mr.Scully: Moje chyba, špatně jsem kouknul,měla tam být GT;)
tedy oprava:
[ Link ]
v elektrowordu GT za dvacku

30.05.2012, 09:41 |
maiwi Nechci zakládat nový topic a proto píšu sem, kde to více žije.
Potřeboval bych radu jakou vybrat TV ... Rodičům od přítelkyně odešla 10 let stará 55 centimetrová TV, tak by rádi koupili něco nového. Bohužel jsou limitování rozměry. TV nesmí být větší než 75x63 cm. Takže v úvahu připadá zřejmě maximální uhlopříčka 32 palců. Cenový strop stanovili 10 tisíc, ale klidně může být levnější. Doporučíte prosím co koupit ??? Sám se v TV moc neorientuji ;-)

03.04.2013, 22:36 |
M.a.R.i | Upraveno: 2013-04-03 22:41:24
Ahoj,
co říkáte na tuhle?
[ Link ] Samo, že když plazma, tak Panasonic. ALe furt si říkám, že lepší horší plazma než LCD.
Je to pro přítelkyni. Požadavky jsou alespoň 120cm, full HD, cena do 13k, maximálně do 14k
Do 13k se sežene základní model plazmy od Panasonicu, ale je jenom HD ready.
Případně by se dalo slevit na 107cm, ale koukal jsem, že to v případě plazmy do 13k není taky žádnej výběr.
M.a.R.i: I když mam taky nejradši Panasonic, tak za ty peníze, je to LG výborná koupě. V téhle ceně stejně nebudeš koukat po TOP modelech, tak jí klidně vem a myslim, že budeš spokojenej.
mě zase zajímá to GT v tom electroworldu za 20tis...to byla nějaká akce?
To už nekoupíš, já ho kupoval v Klatovech v elektru. Panasonic P50GT30E za 20t Kč včetně záruky 40 měsíců, takže nebylo nad čim váhat. :)
shit, to je škoda, to bych po ní hned taky skočil.
Co včil? Koupit ju za 28? :)
LG jako levná plazma OK.
Panasonic řada 30 už není rok, řada 50co jí nahradila už taky pomalu končí a nastupuje řada 60. Podle mě nastane to co loni a to, že 50tky se budou prodávat až do leta a ceny budou ještě padat, ale vystihnout moment nejnižší ceny a aby to šlo ještě sehnat je mnohdy umění a zcela upřímě mě to se*e. Řada lidí koupila az 30/25tKč a ono to za tři měsíce stojí o bůra méně :-/

04.04.2013, 00:08 |
DaveF tohle mě taky zajímá, víc jak 20 za TV dát nechci, velikost 46-50" a jsem už smířenej i s LCD.
Nemáte prosím někdo nějaké tipy ?
Trosku to tu ozivim.
Mam pomoci znamemu behem vikendu rychle vybrat a koupit TV.
Co aktualne vzit?
1. Asi LCD
2. Strop 15.000
přátelé ... kamarádi ... dovolil jsem si tu oživit staré vláko, kde mi Tuner2 poradil tv, kterou jsem si přesně koupil - Panasonic ...
nyní řešim TV jako dárek pro rodiče - cca. do 15 tis. úhlo 48-50" - je to pro rodiče, podotýkám, že jim stačí program ze saťáku a zapojit HDD s pohádkama pro děti - wifi by mít mohla - televizí je všude mraky, je tu někdo třeba zase Tuner2, který mi dobře poradil před 3mi lety, přesně který model vzít, jestli máte zkušenosti ?
díky jako vždy za pomoc - a dám na Vás ! .o)
díky Honza
nebo můj šampion, který dost lidí haní, že lítá na světlém pozadí ??
[ Link ]
Pokud chceš televizi se satelitním tunerem, tak Sonka je dobrá volba, má automatické ladění přes Fastscan, WiFi, Hbbtv a celkově mi přijde povedená.
Doma mam jen Panasonic, ale tam se satelitem budeš na jiných penězích a Philipsu se vyhejbam, jak to jen jde. Nevim, jestli se s Androidem něco zlepšilo, zatím jsem to netestoval, ale za mě je Philips tragickej.
PETR: nene, prostě mají od UPC krabici, jsem na tyhle věci fakt tupej - takže jen strčí koax od UPC, tak to bylo myšleno, - takže spíš jestl vzít sony, nebo toho paňáka
V tom případě bych vzal Panasonica, obrazově mezi nima nebude zásadní rozdíl a rychlostí a přehledností Panasonic vede. Určitě se vyhni LG, nic pomalejšího snad neni.
P.E.T.R: "Určitě se vyhni LG, nic pomalejšího snad není" já chtěl koupit právě tv LG
Taky vybírám pro rodiče, ale 32" Z mého výběru nakonec zvítězil právě LG 32LF630V s WEB OS 2.0 jsem limitovanej cenou 9000.
Je tato TV podle vás špatná?
Právě WEB OS v LG je totálně zabržděnej a ani verze 2.0 nic neřeší. Prodávaj se hodně, ale já bych to doma nechtěl. Abych zmačknul tlačítko a čekal, jestli se něco stane, to by hodně rychle letěla.
Prodávaj se, protože jsou levný.
6kovou řadou u Samsunga nic nezkazíš, obrazově i ovládáním je to slušná televize.
Petr: ok. A když se budeme bavit zda toho Samsung 400hz 121cm úhlopříčka, nebo paňaka 200 Hz a 127 cm úhlopříčka. Ke kterému modelu By ses naklonil. PS. Mám doma panáka viz 3 Rok nazpět tohle vlákno a cajk... nějaké Hz sem tehdy neřešil :o)
2 P.E.T.R: ignorujúc čo tu zaznieva okolo o "trendy" telkách, nejaký typ na 55" 4K s aktívnym 3D a NIEandroid systém? Cenovka teoreticky jedno, predstava bola tak do 45-50k, finálna cena bude samozrejme príjemnejšia - o dosť :-) Videl som naživo Sony 807-čku, po hodine laborovanie musím povedať že som obraz nastavil tak že ma to až presvedčilo ale systém bol úplne prijebaný... Samsunga by som ideálne asi nechcel, leda že by zaznelo že sú v tej cenovej bomby. Panasonic čo som sa díval na niektoré modely, mal problém s podsvietením, čiernou a vôbec... Plazma už žiadna nie je, tak neviem čo vziať :-(
MazliG: Já bych vzal Panasonica, ale to už si rozmysli sám. :) U Panasonicu se mi líbí rychlost, přehledné menu a hlavně funguje vše, co výrobce uvádí, nestává se mi, že by něco nešlo.
muSlim: V tomhle ti neporadim, nejsem prodejce a neznam TV podle modelů, maximálně ty prodávanější modely. Dost televizí zapojuju a ladim u zákazníků při montážích, tak to beru spíš z pohledu uživatele.
Já mam doma 2x plazmu Panasonic GT30 127cm a jestli někdy odejdou, tak budu asi vážně nešťastnej, protože vybrat něco z dnešních LCD je děs a OLED zatím taky nic extra nebo už je to pak za nesmysl cenově.
PETR: tak jsem obj. paňáka, tys to rozhodl .o) díky.